Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Gânduri despre jocuri

Mă uit la poza de mai jos și mă întreb când am uitat să mă joc. Cred că pe la 7 ani. La scoală, unde jocul pierdea teren în fața disciplinei. Apoi acasă, unde jocul era înlocuit cu responsabilitățile înalte și pregătirea pentru un viitor mai bun. În mine, când mi-am dat seama că lumea adulților nu este clădită pe visuri înalte, călătorii printre stele, dreptatea în lume, ci în jurul banilor.

Şi m-am apucat de făcut bani…Nu mi-am dat seama că încetând să mă joc, n-am făcut altceva decât să intru într-un alt joc. Singurul lucru care s-a schimbat a fost să renunț la jocurile mele. În noul univers erau altfel de jocuri, aparent mai serioase și cu mize importante.

Noroc că au venit zilele în care miza n-a mai putut crește într-atât încât să-mi doresc și mai mult. Economic nu renta. Cu cât de mult poți să-ți vinzi timpul? Unii spun că timpul este de neprețuit. Ne-au păcălit. Cu toții dispunem de timp. Întreaga noastră ființă se dedică comercializării timpului. Timpul este singura resursă de care dispunem nelimitat până în ultima instanță când ni se va refuza acest drept. În schimb, nu putem cumpărat timp, încă.

Încet-încet, mi-am adus aminte cât de serios eram când mă jucam, cu toate că eram mic. Și-așa, toată energia mi-am direcționat-o înspre mine. Aveam nevoie ca de aer. De câțiva ani încoace, am revenit la jocurile mele. Ciudat, mă așteptau chiar la granița jocurilor cu ceilalți, parcă perfect așezate să mă mai întorc din când în când.

Ceilalți…Lor nu le place. Mă trag înapoi. De parcă singura lor dorință este să mă întorc la… chestiuni serioase…normale…amare…de rangul meu. Eu revin aproape în fiecare zi. Și culmea, de când am propriile jocuri, sunt înzecit mai bun, la jocurile lor.

Tablă de scris - vis - mică

Pledoarie pentru jocuri

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1621 ori