Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Dacă noul obstacol este o șansă?

Mi-am început ziua de ieri cu o sesiune de agile coaching într-o situație de semicriză. Vezi și ceva oportunități în noul context? îmi permiteam să întreb. Bineînțeles că da. Mereu putem găsi ceva bun, o nouă perspectivă deschizătoare de drumuri.

Și tot așa mi-am încheiat ziua, cu o veste trăsnet care-mi va da gânduri multe peste weekend. Detaliile nu contează, însă așa se face că m-a apucat sâmbăta reflectând la ce aș putea învăța din cele experimentate și la cum aș putea continua jocul cu noile cărți. Noroc că sunt la primul tur.

Gata! Mi-am luat câteva idei noi la care voi mai lucra de dimineață. Însă înainte de culcare, mi-am spus că n-ar fi rău să mai revăd filmulețul pe care l-am atașat mai jos, s-ar putea să plec la culcare și cu alte perspective: Dacă noul obstacol este o șansă? Sau poate chiar încercările cu care ne-am obișnuit deja?

Dacă noul obstacol este o șansă?

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1715 ori