Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Hoții și numerele de mașini pe tricou

Zis și făcut. Tare i-am mai plăcut. Ba și mai interesant, după câteva scenarii, a început să creeze și el enigme pentru mine. Una dintre ele suna în felul următor:

„Un polițist intră într-un magazin. Acolo, în fața vânzătorului, stăteau de vorbă doi oameni. Unul avea un tricou albastru iar celălalt avea un număr de mașină desenat pe un tricou roșu. Care-i hoțul?”

Am rămas blocat. Îl rog să mai repete încă o dată. Tot nu înțeleg. Mă gândeam eu că trebuie să fie ceva legat de numărul de mașină, dar ce? Mă las bătut.

Răspunsul era omul cu tricoul roșu. Apoi mi-a explicat că fiecare pușcăriaș are un număr de mașină pe tricou =))

Corneluș dezlegând enigme - www.cornel.fatulescu.ro

Hoții și numerele de mașini pe tricou

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1549 ori