Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

A doua sesiune de desenat pe calculator cu Corneluș

L-am chemat pe Corneluș la serviciu să facem o sesiune de desenat în pereche. După cum veți vedea mai jos, l-am și filmat și i-am făcut poze, să avem dovezi că n-am fost pe te miri unde 😛

să pictăm virtual

Dacă în prima zi doar s-a jucat, astăzi a învățat:

  • să-și reînnoiască foaia de lucru (File->New),
  • să anuleze ultima modificare (Edit->Undo),
  • să facă tot felul de forme,
  • să schimbe culoarea principală,
  • să umple formele cu culoarea selectată sau, cum zice Corneluș, folosind găleata =)).

30 de minute la calculator în care a făcut ce-a vrut el. Eu am intervenit cu explicații doar atunci când m-a rugat să-l ajut pentru că și eu desenam la rândul meu:

L-am întrebat dacă i-a plăcut și dacă mai vrea și mi-a răspuns cu un da foarte hotărât. Uitați ce sistem solar și navă spațială au ieșit într-un final:

desen final

Apoi, ca de fiecare dată când vine la mine la muncă, am plecat în doi la restaurant. De această dată am fost la Sergiana unde am fost întâmpinați cu desene și creioane de colorat:

desenat la sergiana

Am mâncat fiecare câte o ciorbă de găină cu tăieței și câte un bulz, iar între farfurii ne-am jucat „ghicește animalul”:

Corneluș mâncând bulz la Sergiana

Corneluș mi-a spus că și seara aceasta a fost una dintre cele mai speciale.

A doua sesiune de desenat pe calculator cu Corneluș

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2989 ori