Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Seara de știință în familie. Găsește amprentele!

Trebuie să vă spun un secret: este genial să fii tătic! Și cu siguranță nu glumesc când spun că am învățat o grămadă de lucruri noi alături de purcelușii mei. Am auzit multă lume plângându-se că noile generații nu vor avea parte de o copilărie la fel de frumoasă ca a noastră, a părinților. Eu nu sunt de aceeași părere. Fiecare generație vine cu avantajele și dezavantajele sale. Iar dacă știi să vezi partea plină a paharului, vei reuși să te bucuri alături de cei mici cel puțin la fel de mult ca atunci când erai copil. Și vă asigur că și copiii se distrează cu mine :P.

Poate că dacă nu ar fi fost să fiu absent joia următoare, nu m-aș fi gândit să scriu articolul, pentru că în această zi din săptămână organizăm seara de știință. Avem tot felul de seri: de poveste, când citim mult mai mult decât de obicei, de vorbit în public, când fiecare membru al familiei spune o povestioară celorlalți, ș.a.m.d. Dar seara de știință este preferata lui Corneluș, și cred că și a mea. V-am mai spus că vrea să fie om de știință?

Săptămâna trecută am învățat să citim amprentele:

Iei un obiect din casă și cauți amprente pe el

Corneluș - căutăm noi amprente

Pulverizezi praful de carbon pe zona respectivă

Corneluș - suflă praful de carbon - sticla de ulei

Lipești pe obiect o folie transparentă

Corneluș - dezlipitul amprentei

Dezlipești folia și o așezi pe fișa de lucru.

Corneluș - analizează amprentele

Joia următoare Corneluș va colecta amprentele lui mami și pe ale lui, după care va studia diferențele cu cele găsite acum o săptămână. Deja-mi pare rău că lipsesc…

Seara de știință în familie. Găsește amprentele!

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2057 ori