Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Activități cu dinozauri la grădiniță

Era luni dimineață. Nu-mi găseam locul în birou de cât lipsisem din agenție. Neglijasem activitățile pe care obișnuiam să le fac când eram mai tot timpul la Brașov, iar agenda încărcată nu mă ierta defel. Termin subiectele cele mai utile și mă pornesc spre casă.

Păpușeii mei abia așteptau să mă călărească. Mă simțeam ca mârțoaga care se uită pe sub obraze înainte să tragă la plug. Gândurile mi s-au întors acasă abia când ne-am așezat la masă. Atunci m-am bucurat știind că urma să decupez formele de dinozauri pentru Corneluș și colegii lui. Îmi imaginam perfect cum ar trebui să se deruleze atelierul de a doua zi: împărțim fișele cu dinozauri, dau drumul la montaj, creăm stegozarul din hârtie glasată, mai pun montajul încă o dată, împart surprizele și mă întorc la muncă.

Zis și făcut. Seara am pregătit toate cele necesare conform unei activități despre care am mai scris pe blog. Dis-de-dimineață am făcut un montaj video pornind de la un cântecel aprobat în prealabil de păpușei și niște imagini cu dinozauri. Rezultatul arăta cam așa:

La grădiniță a fost minunat. Fiu-meu abia aștepta să vin, în timp ce copii erau foarte curioși să vadă ce scot din geantă. Nici nu-mi aduc aminte cum s-a derulat ora întreagă. Știu doar că m-am trezit îmbrățișat la final de o grupă întreagă de copii și că m-au rugat mititeii să mai vin.

De neprețuit!

Activități cu dinozauri la grădiniță – Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 5389 ori