Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

12 octombrie bogat: CodeCamp Iași, Training de Scrum Gratuit Brașov

Am parcurs drumul Brașov – Iași de zeci de ori și niciodată nu mi s-a părut la fel de frumos ca astăzi. Mereu am avut câte ceva de făcut: revizuirea indicatorilor, apeluri telefonice, diferite dezbateri cu partenerii de drum, citirea e-mail-lor sau am dormit, dar parcă niciodată n-am admirat peisajul mai profund ca acum. Și m-am lăsat condus în vâlvătaia gândurilor mele. Trăiesc mai mult, mai intens și mai frumos: am o familie mare și sănătoasă, îmi plac slujba și echipa cu care lucrez, și-am reușit să depășesc anul acesta multe dintre barierele pe care trebuia să le fi îndepărtat de ceva vreme.

AgileHub Comunitate IT nonprofit

AgileHub Comunitate IT nonprofit

Însăși crearea AgileHub-ului a fost încetinită cu măcar 2 ani în căutarea unor parteneri care într-un final mă lăsau baltă. Trebuia de mult să încep, iar adevărații parteneri cu spirit de contribuitor și fără așteptări financiare aveau să apară pe parcurs. Ei bine, ei au apărut imediat. Acum pot să mă mândresc că fac parte dintr-o echipă, care se auto-organizează, în vederea reușitei viziunii noastre. E greu, e mult, dar toată lumea e încrezătoare în reușita misiunii noastre! Împreună cu Camelia și Bogdan lucrăm la fundația viitoarelor programe AgileHub, Andreea și-a început prima serie de jocuri, iar Viorel a facilitat toate etapele următorului curs de Scrum Gratuit de la Brașov susținut de Radu. Cătălin, Andrei, încă un Radu, și încă un Radu, Bogdan și mulți alții s-au arătat și ei interesați să contribuie sub diferite forme. Și-au fost cu toții întâmpinați cu brațele deschise, dar înaintea oricărui nou act AgileHub, trebuie să finalizăm viziunea și obiectivele ONG-ului.

Curs Scrum Gratuit 12 Octombrie 2013 AgileHub

Curs Scrum Gratuit 12 Octombrie 2013 AgileHub

Și-ați înțeles bine: mâine are loc un nou training de Scrum ale cărui detalii le găsiși aici. Îmi pare sincer rău că nu pot fi alături de cursanți, dar cu așa parteneri sunt convins că totul va decurge exemplar. În tot acest timp eu voi fi la CodeCamp unde voi conduce un atelier despre comunicare și perspectivele înțelegerii agile.

Curs Gratuit Scrum 12 Octombrie 2013 Agile Training
Curs Gratuit Scrum 12 Octombrie 2013 Agile Training

Mai degrabă voi anima un joc foarte util când vine vorba de calibrarea echipei, decât să rezolv oareșice probleme de comunicare. Voi construi mai multe echipe, iar cea câștigătoare va primi și un premiu din partea companiei. Și precum nici mie nu mi-ar plăcea ca cineva să vină cu detalii piperate despre ieșirea cu prietenii de după CodeCamp, vă las mai degrabă să vă imaginați. Tot ce pot să vă spun este că nu mi-am programat returul dis-de-dimineață. Voi ajunge însă la timp să-mi trezesc bombonica cea mare din somnul de prânz și să petrecem cu ocazia aniversării bunicului. Oare drumul va fi la fel de frumos și la întors?

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2171 ori