Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

A trecut un an de la prima carte de povești scrisă în mod incremental-iterativ.

Exact acum un an de zile, 7 octombrie 2013, avea loc primul atelier agil împreună cu Andreea la AgileHub. Începutul a fost un pic întârziat. Era într-o seară de luni și a durat un pic până ne-am adunat fiecare de la firma la care lucram. Însă învățăturile și distracția au merit din plin. În primul rând, Andreea este o persoană caldă, plăcută și vine mereu înarmată cu multă răbdare. Ea a jucat rolul clientului. Ne-a prezentat viziunea produsului ei, ne inspecta regulat munca și ne cerea în permanență să adaptăm activitățile noastre astfel încât să și livrăm la final de iterație un increment pe măsura așteptărilor sale. Scepticismul ni se citea pe față 😀 :

Nimeni nu credea că vom reuși să livrăm la final de exercițiu o carte de povești. Trebuia să creăm totuși un fir logic care să aibă sens, într-un timp limitat și cu o echipă nou formată – și foarte veselă de altfel. Și acum îmi aduc aminte de spusele lui Răzvan: „nu credeam că vom termina până la final!”.


Astfel, ne-am autoorganizat să reușim, și poate cel mai important, să ne depășim limitele. Exercițiul este un complement excelent la cursurile de Scrum, deși nu are o legătură directă cu acesta. Este dedicat tuturor IT-iștilor: manageri, programatori, ingineri calitate, ș.a.m.d., fiind ocazia ideală de a testa dezvoltarea iterativ-incrementală într-un mediu sigur, departe de criticile celor pasibili să reziste la schimbare. Și nu în ultimul rând, a fost cel mai vesel atelier la care am participat vreodată. Uitați-vă pe fețele noastre din poza de mai jos?


Înțelegeți de ce nu glumesc când spun că Andreea este o persoană deosebit de răbdătoare?

Nimic nu mă bucură mai tare decât să pot anunța că la exact un an de la prima Carte de povești, reorganizăm același eveniment pentru a doua oară. Dacă ești curios de modul de lucru iterativ-incremental sau doar vrei să practici un joc agil pe care nu l-ai mai experimentat până acum, te așteptăm în 11 octombrie la AgileHub! Poți să vii singur, cu prietenii sau cu colegii. Debarasați-vă timp de patru ore de grijile cotidiene, și lăsați-vă purtați pe valurile agilității într-un atelier ludic pe cinste!

Pentru mai multe detalii despre atelier, vă rog să citiți informațiile disponibile pe site-ul AgileHub, iar înscrierile se fac aici. Vă așteptăm!

A trecut un an de la prima Carte de povești scrisă în mod incremental-iterativ.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2128 ori