Cândva se auzea și de România pe la radiourile din întreaga lume că la noi sunt zeci de mii de victime, apoi sute de mii de morți. Și multe alte țări au trecut prin diversiuni de același gen, la inițiative declanșate de SUA, Moscova și instrumentate de Paris… Oricum se vehicula de foarte mult timp o împărțire a Siriei. Până la urmă, de ce să nu moară și mai mulți oameni de dragul magnaților americani?! Dar de ce să moară și ai noștri din dragostea față de pace și liniște? Nu ne ajunge să fim devorați prin parcuri de patrupezi? Oare nu e suficient un avion cu maidanezi?
De când mi-am făcut blogul mi-am promis că nu voi scrie chestii supărătoare, pesimiste, dar incidentul cu câinii nu-mi dă pace. Îmi cer scuze și vă rog să mă suportați: Pur și simplu nu pot să trec peste chestia asta:
„Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.”
De vârstă cu Corneluș. Iar ceea ce urmează este și mai groaznic:
„Potrivit surselor citate, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 12.22, şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani.
Conform declaraţiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de şase ani s-a întors cu o rană la picior şi a povestit că el şi fratele său au fost atacaţi de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câinii maidanezi.”
Bine că copilul a putut s-o găsească imediat pe bunică și invers nu. Ar trebui să fie învățătură de minte pentru toți părinții și bunicii care se adună prin parcuri la cafea și la țigară în loc să se joace și să aibă grijă de copiii lor.
Pentru prima dată m-am băgat la semnat petiții online… Nu pot să nu mă gândesc că primejdia există în continuare și că oricând ne poate lovi o astfel de nenorocire și pe noi. Să previn sau să combat? Ar trebui să găsim niște statistici. La o simplă căutare pe google apar foarte multe pagini cu cazuri diferite…

Acest articol a fost citit de 1773 ori