Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

3 și 4 octombrie – weekendul de carte în familie

Ați văzut că urmează să organizăm un weekend de carte în familie la Anitcafe AgileHub? După ce m-am întors din Seul,am ales să-i povestesc mai întâi lui Corneluș despre un weekend deosebit la bibliotecă. Din păcate, din cauza unor deplasări cu serviciul, ieșirea s-a amânat, și s-a făcut uitată în câteva săptămâni. Între timp, Corneluș a terminat grădinița, am fost și în vacanță, ba chiar a început și școala săptămâna trecută.

Într-adevăr, prima zi la clasa pregătitoare a fost un eveniment deosebit, dar nu așa cum probabil ar înțelege majoritatea. Mai degrabă eram nerăbdător să văd cât de frumos va arăta Corneluș cu cravată și sacou,cum va sta în rând cu ceilalți colegi înainte să intre în clasă, cum va asculta discursul învățătoarei sau cum arată și ce conține ghiozdanul cadou de la primărie. Sunt conștient de modul în care privesc sistemul educațional. Și simt că am devenit indiferent la ceea ce pentru mulți reprezintă șansa principală pentru reușita copiilor lor. Sper doar să nu ajung în cealaltă extremă, adică să neglijez prea tare rolul pe care școala îl joacă în viață fiecărui individ. Și mă bucur să văd că suntem multe persoane convinse că cel mai mult contează părinții atunci când vine vorba despre educația și dezvoltarea copiilor. Cu aceste gânduri în minte, mi-am stăvilit pornirea revizionistă, și sunt hotărât să acord o vigilență crescută asupra activităților ce vor avea loc în afara școlii.

Și tot aceste gânduri m-au binedispus în această dimineață. Mă bucur că am ales să nu las ceva atât de important precum educația în voia inerției. Mai mult decât atât, îmi place la nebunie ideea creării unui nou curent în Brașov, din care să fac parte. De ce să nu avem un weekend de carte în fiecare an? Sau în fiecare trimestru? Sau, poate chiar în fiecare lună. Rămâne să vedem cum decurge acest prim weekend.

Abia aștept!

Vezi și evenimentul de pe Facebook

Seul - privire amfiteatru - citit cu părinții - anticafe.agilehub

3 și 4 octombrie sunt weekendul de carte în familie

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1905 ori