Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Trecutul

Mare mi-a fost bucuria când ni s-a spus la școală despre greșelile iertate făcute de copii până la 7 ani. Știam că majoritatea minunilor din dosarul meu erau săvârșite înainte de școală și-ar mai fi fost o șansă să fiu salvat.

Astă seară, după ce l-am culcat pe Dariusici, Corneluș mă roagă să stau în pat lângă el. Abia așteptam. Ne-am pupat și m-a strâns tare în brațe șoptindu-mi somnic ușor. Absorb neclintit căldura emanată de corpul din brațele mele.

trecut viitor cornel fatulescuDintr-odată, îmi aduc aminte de o discuție din timpul zilei despre influența trecutului asupra individului. Se pare că în ciuda caracterului punitiv, trecutul revine în puținele momente de liniște de care dispunem. Întâmplările care ne-au ajutat să ajungem ceea ce suntem se întorc paradoxal ca un bumerang împotriva noastră.

Gândindu-mă la testele ce vor avea să vină, sunt aproape convins că iubirea necondiționată este cea mai bună cale de a trece peste trecut. Îl strâng din nou pe Corneluș în brațe, și îi aduc aminte că indiferent de ce greșeli va face, noi îl vom iubi mereu și-l vom ajuta să învețe cât mai mult din ele.

Trecutul – Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2304 ori