Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Training Scrum Gratuit la Brașov 28/29 Septembrie

Curs Training de Scrum Gratuit la Brașov Brasov 28 29 Septembrie 2013La imediat o lună de la evenimentul precedent, agilehub anunță și a doua sesiune gratuită de training Scrum la Brașov care va avea loc în weekendul 28/29 Septembrie 2013. Conținutul cursului rămâne aproape identic cu cel anterior, ajustările venind pe partea de organizare unde voi ține cont de feedbackul participanților de la prima sesiune. Așa cum o bună parte din cei înscriși au putut observa, am scos subiectele opționale din formularul de înscriere, cu scopul pregătirii unei nou curs de training Scrum pentru avansați – unde dezbaterea unor astfel de subiecte ar fi mult mai utilă.

Mai jos veți găsi câteva informații despre înscrișii la curs, înscriși pe care i-am selectat astăzi seară și pe care-i voi suna mâine între orele 13:00-14:00 cu scopul verificării atât a datelor completate cât și pentru a evalua disponibilitatea lor în acest ultim weekend de septembrie. Selecția a fost făcut în baza ordinii înscrierilor dar și a criteriilor definite în articolul anterior. Precum formularul a fost schimbat pe parcursul înscrierilor, nu pot fi 100% sigur de conformitatea selecției, iar atribute precum orașul și compania vor fi clarificate telefonic.

Distribuția pe categorii de experiență – Training Scrum 28/29 Septembrie 2013

Experiență cursanți Curs Training Gratuit Brașov Brasov Scrum 28 29 Septembrie 2013

Distribuția pe categorii de experiență – Training Scrum 28/29 Septembrie 2013

Profile cursanți Curs Training Gratuit Brașov Brasov Scrum 28 29 Septembrie 2013

Profile cursanți Curs Training Gratuit Brașov Brasov Scrum 28 29 Septembrie 2013

Voi confirma locul la începutul săptămânii următoare. O săptămână excelentă să aveți în continuare!

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2947 ori