Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Stimularea abilităților Managerilor – Sofia – PMDAY – 15 noiembrie 2014

Spuneam în articolul Încerc doar să te ajut. Sărmanul că lucram la o nouă prezentare, complet diferită de Stimularea abilităților unui Scrum Master – Iași – Codecamp – 25 octombrie 2014. Așa a și fost. Vinerea trecută am fost la PMDAY Sofia și mi-a plăcut nespus de mult. Din câte am înțeles, s-a filmat. De îndată ce primesc înregistrarea am s-o public și la mine pe blog. Până una-alta, am urcat pe slideshare suportul prezentării mele, iar când am făcut acest lucru mi-am asumat posibilitatea ca anumite diapozitive să vă inducă în eroare în lipsa discursului.

Feedbackul a fost excelent. Am avut întrebări pertinente și am vorbit cu cel puțin douăzeci de persoane după prezentare. Li s-a părut că am venit cu un conținut nou și original. Asta am și vrut. De la jumătatea anului 2014 și până acum, am identificat aproximativ o sută de tipare comportamentale pe care le putem aplica atât acasă, cât și la muncă. În prezentare am vorbit doar despre cinci.

Cred că suportul va fi actual și la anul. Probabil că voi mai face câteva conferințe și în România pe acest subiect.

Abia aștept!

Stimularea abilităților Managerilor – Sofia – PMDAY – 15 noiembrie 2014

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2347 ori