Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

La joacă – Tati, te văd acolo fără păr!

„Aseară am visat că sunt într-o poveste când un dulău mare vroia să mănânce și eu eram mâncarea”, așa mi-a răspuns Corneluș astăzi seară când l-am întrebat de ce a venit ieri noapte la noi în pat. Încă nu comentez partea cu dulăii…

Corneluș la 6 luni

Noi nu încurajăm vizitele nocturne în dormitorul nostru, dar cum asta se întâmplă cel mai des o dată la o lună, n-am avut curajul să-l deranjez cu astfel de întrebări. De fapt, eu nici nu m-am clintit de bucuros ce eram când îi simțeam brațele prelungindu-se pe gâtul meu. Și așa am dormit țapăn până aproape de dimineață când parcă mi-am simțit gâtul precum megalonyxul din Ice Age.

Darius la 7 luni

Nu-mi vine să cred c-au trecut mai mult de 4 ani de când era doar o gâză mică fără păr. Ce bine că mai avem un bebeluș în familie și putem să retrăim toate aceste momente magice. Și apropo de bebeluși fără păr, tare mi-a plăcut gluma lui Corneluș de ieri seară:

[embedplusvideo height=”350″ width=”625″ editlink=”http://bit.ly/1aFVhf6″ standard=”http://www.youtube.com/v/nOGw1fV9rzc?fs=1″ vars=”ytid=nOGw1fV9rzc&width=625&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6176″ /]

Și poate că n-om avea noi păr, dar deja stăm în funduleț și știm să facem ca un monstruleț sau să ne jucăm cu lego  – așa cum știm noi să ne jucăm, sau mai bine zis, așa cum știm noi să le gustăm!

[embedplusvideo height=”350″ width=”625″ editlink=”http://bit.ly/1aFZUpw” standard=”http://www.youtube.com/v/Dwovp7NL1-g?fs=1″ vars=”ytid=Dwovp7NL1-g&width=625&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6494″ /]

Abia aștept să vină un nou weekend plin de joacă!

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1598 ori