Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Joaca cu cuburile

Mă uitam de dimineață pe poze și-am constat că există un fel de etape în tipurile de activități pe care le preferă purcelușii mei. De exemplu, în perioada 20-27 martie, mai în fiecare zi s-au jucat cu cuburile, deși nu-mi mai aduc aminte când se jucaseră ultima dată. Nici eu nu puteam sta prea departe, iar acum, uitându-mă la poze, îmi dau seama câte construcții am ratat. Și câte și mai câte n-au făcut cu cuburile, însă din puținele instantanee pe care le am, v-am extras și vouă câteva, așa, ca să admirați și voi capodoperele noastre.

Bază militară

Joaca cu cuburile 2015 martie 20 - Navă spațială

Bază militară – stăpânul lumii!

 

Joaca cu cuburile 2015 martie 20 - Stăpânul cuburilor

Satelit

Joaca cu cuburile 2015 martie 21 - navă spațială

Lucrul în echipă – satelit

Joaca cu cuburile 2015 martie 21 - navă spațială - lucru în echipă

Cetate

Joaca cu cuburile 2015 martie 23 - construcție

 

Joaca cu cuburile

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1534 ori