Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Despre Leandro Erlich

Alain Cardon spunea într-una dintre înregistrările sale că este foarte interesant de știut că avem clienți care corespund propriilor noastre probleme. Eu sunt de părere că ne orientăm sensibilitatea în funcție de interesele principale. Ba mai mult, îi influențăm și pe ceilalți făcându-i să se gândească la aceleași lucruri care ne preocupă pe noi în primul rând, transformând/distorsionând modul în care percepem mediul în același timp. Așa s-a întâmplat să citesc pentru prima dată despre Leandro Erlich în revista CLES – Nos 5 raisons d’espérer. Probabil că dacă nu existau jocurile de IQ Puzzle la Anticafe AgileHub aș fi sărit repede peste articolul „este real ceea ce vedeți?” în care se discuta despre lucrările sale, printre care și despre Piscina. Și-am mai găsit și altele pe internet, cel puțin la fel de intrigante, pe câteva dintre ele atașându-le mai jos.

Piscina

Casa Dalston

Expoziția SongEun

Monte Furniture – The Ultimate Move

imaginea fiind preluată http://inhabitat.com/leandro-erlichs-floating-room-installation-defies-gravity/ 

Leandro Erlich

Nu-i așa că ceea ce face acest argentinian este deosebit?

Apropo! revista CLES – Nos 5 raisons d’espérer, alături de altele, va apărea în curând la Anticafe AgileHub. Le-ați fi găsit deja acolo dacă nu aș fi uitat să le aduc ieri când am fost la prezentarea Cafenele și anticafenele. Iar următorul concurs IQ Puzzle are loc în 8 octombrie 2015.

Despre Leandro Erlich

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2073 ori