Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

A patra sesiune de desenat pe calculator cu Corneluș

Astăzi am mai făcut o sesiune de lucru pe calculator cu Corneluș. Simțeam că-i lipsea. De fapt, și mie-mi lipsea.

www.cornel.fatulescu.ro- educație informatică pentru copii

Iar cum trecuse mult timp de la ultima sesiune, l-am lăsat să facă cam ce a vrut în Paint și să se joace ulterior cu gătitul online.

www.cornel.fatulescu.ro - lecția de gătit online - educație informatică pentru copii

Mai complicat a fost cu Dariusici. M-am lăsat dus de val, eu fiind convins că un copil până la trei anișori nu prea are ce căuta la calculator. Însă a fost tare scump când a început să-și studieze degetele, neînțelegând de ce lasă urme cu ele pe ecranul tactil.

www.cornel.fatulescu.ro - dexteritate - educație informatică pentru copii D

Tot exercițiul n-a durat mult. Poate vreo treizeci de minute. Am început târziu și eram deja obosiți. Important este că am plecat cu la culcare fericiți, Corneluș neezitând să-mi aducă aminte că și aceasta a fost o seară deosebită în familia noastră.

A patra sesiune de desenat pe calculator cu Corneluș

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.


Acest articol a fost citit de 1808 ori