Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Cele mai citite articole în 2014

Mi-am adus aminte că am Google Analytics și m-am gândit să văd care au fost cele mai citite articole de pe blogul meu în 2014. Trebuie să recunosc că am fost surprins.

  1. Mediocritatea la locul de muncă. Un proiect fără sfârșit.
  2. Cândva făcea sens. Acum are sens.
  3. Vizibilitate și negociere – Introducere în kanban
  4. Dacă tot schimbi jobul, alege și șeful!
  5. Gânduri despre campania electorală
  6. Agilitatea este un set de valori și principii, o cultură. Agilitatea nu înseamnă Scrum sau Extreme Programming. Introducere la manifestul agil.
  7. Ce înseamnă să fii Scrum Master? Care sunt responsabilitățile și abilitățile necesare îndeplinirii cu succes a unui astfel de rol?
  8. O călătorie cu peripeții. Prima zi în Grecia.
  9. Estimări în valori absolute sau relative?
  10. Prima mea zi de armată

Îmi pare rău că n-a ieșit pe primul loc Bătălia piraților la Legoland:(.

PS: am exclus articolul despre mine, categoriile și etichetele. Categoria cea mai afișată, după categoria despre mine =)), nici nu-mi mai aduc aminte ce am vrut să fac cu categoria asta, este Timp liber, urmată de Prea mult timp liber și abia apoi de Educație it (meniu dispărut de aproape șase luni).

Învățarea în IT - mediocritatea la locul de muncă

Cele mai citite articole în 2014

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1509 ori