Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Instalare Microsoft Office Picture Manager – Office 2013

Deși mereu am avut o înclinație față de Windows și Office, trebuie să recunosc că Microsoft-ul stă excelent la capitolul surprize neplăcute după actualizări. Când am trecut la Windows 8.1 mi-au pus înapoi butonul de start, cu a cărui lipsă mă obișnuisem deja, și mi-au resetat preferințele. O oră am behăit printre setări să le fac la loc. Tocmai pentru asta am Windows! Că nu vreau să gestionez astfel de mărunțișuri. Până și fonturile și rezoluția mi le-au dat peste cap.

Astăzi am avut o altă surpriză. Mă bucurasem prea tare de noile funcționalități din Office 2013. Când am vrut să redimensionez niște poze pentru un nou articol mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Pentru tot felul de operațiuni simple folosesc Microsoft Office Picture Manager. M-am obișnuit cu el și nu am niciun chef să-l schimb. Probabil că utilitarul era prea simplu de utilizat și nu-și mai găsea sensul în noua suită. Bineînțeles că se poate și altfel, dar nu neapărat și la fel de repede.

Pentru cei ca mine, care nu-s mulțumiți de alte aplicații de editarea pozelor pentru amatori, vă recomand să citiți How to Install and Get “Microsoft Office Picture Manager” Back in Office 2013. Am testat soluția propusă și a funcționat.

Microsoft Office Picture Manager sursa 2ac10-downloads.phpnuke.org

Succes!

Instalare Microsoft Office Picture Manager – Office 2013

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2324 ori