Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Pentru că…

La mulţi ani scumpul nostru!

Olga, Darius & Cornelus - Cornel Happy Birthday

Olga, Darius & Cornelus – Cornel Happy Birthday

Pentru că nu am reuşit să nu te implic în alte pregătiri pentru aniversarea ta şi pentru că am vrut să fie cu adevărat o surpriză am hotărât sa ne furişam pe blogul tău. Ce poate fi mai surprizător decât să găsesti dimineaţa un post pe blogul tău care nu e scris de tine?
Dupa ce Corneluş mi-a propus sa-ţi dăm cadou de ziua ta „un al treilea laptop„ m-am gândit că are dreptate într-o oarecare măsura, ştiu copiii ce ştiu.

Aşa am ajuns sa-ţi urăm „La mulţi ani!„ şi aici.

Eşti un soţ si un tătic minunat!
Citeşti acum aceste rânduri pentru că ai o familie frumoasă, pentru că copiii noştri te adoră, pentru că în 5 ani alături de tine am trăit atâtea momente fericite câte n-am trăit în 23 ani înainte, pentru că am reuşit să trecem peste multe, pentru că avem planuri frumoase împreună, pentru că de fiecare dată când eşti plecat eşti aşteptat cu nerăbdare acasă, pentru că Cornelus îţi sare în întâmpinare de fiecare dată când aude cheia în uşa de la intrare şi pentru că vrea sa fie cu tine „toate dimineţile„, pentru că Darius ridică manuţele să-l iei în braţe şi pentru că m-am emoţionat scriind acest mesaj si nu ştiu daca mai pot continua cu toate că vroiam să scriu mai mult.
La mulţi ani scumpul nostru! Te iubim şi suntem foarte mândri de tine!
Ai tăi Olga, Corneluş şi Darius

P.S. îi mulţumim lui Andrei pentru că a acceptat să ne fie complice

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2264 ori