Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Acasă la Alfarî

Ieri seară la băiță, Corneluș îmi spune:

– Alfarî și-a schimbat numele. Acum îi spune doar Alfa.

În acel moment mi-am adus aminte că am mai avut un episod în 30 ianuarie despre care n-am reușit încă să scriu pe blog. Uitați ce-mi notasem:

Ajunși pe Sporcaram, echipa eroilor noștri a aflat că există mai multe comori magice de la tatăl lui Alfarî, Darfan. Ba chiar au fost șocați de provocarea restabilirii echilibrului galactic. Darfan arăta ca un vrăjitor, avea pielea zbârcită și purta cu el un mare buzdugan, jumătate portocaliu și jumătate albastru. Este același buzdugan cu care-l rănise cândva pe Rolfain. Alfarî se deosebea puternic de tatăl său, deși aceștia aveau multe trăsături în comun: capul oval, nasul cârn, fața albuie și corpul musculos. Darfan era cel mai înalt om de pe planetă, deci mai înalt și decât Stăpânul Carpaților, iar spre deosebire de Alfarî, dezvoltase o ură puternică împotriva șerpilor-dragon.

Așezați la masa de seară, Darfan discută despre planurile îndreptate împotriva șerpilor-dragon. Mâncau pâine cu struguri și miere și beau mied. Alfarî, Stăpânul Carpaților și Piticul Lumină se grăbeau să meargă pe Marte la un hotel-restaurant. O vizită pe această planetă avea două scopuri principale: să se distreze și să-și consolideze noua echipă, ceea ce oamenii mari numesc astăzi team building, și să găsească un bucătar special care să le prepare două licori rare: Oris Chembata și Oris Cumtata.

Puținii muritori care aveau privilegiul să bea Oris Chembata și Oris Cumtata în același timp, nu mai pățeau nimic în prezența focului magic. Însă dacă erau suficient de nesăbuiți să bea doar Oris Chembata fără Oris Cumtata, orbeau pentru vecie.

Spre uimirea tuturor – și diferit de ceea ce am scris într-unul din episoadele anterioare – focul magic era verde, iar în prezența sa orbești și-ți pierzi vocea, adică devii mut. Totodată, începi să simți cum nu mai poți respira, iar dacă focul magic nu se stinge, te sufoci și mori.

Alfarî se scuză de la masă și urcă în camera fratelui său mai mic, Omul Morții, să mănânce cu el. Știa deja de la Darfan că comoara focului magic se află pe Jag, însă își pierduseră nestematele, iar în lipsa acestora, îi era frică că o confruntare cu șerpii-dragon le-ar fi fost fatală. Omul Morții îl calmează explicându-i că nu trebuie să-și facă griji atât timp cât Darfan va fi cu ei. Niciun șarpe-dragon nu poate sta în calea buzduganului său.

buzdugan magic

 

Acasă la Alfarî

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1472 ori