Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Despre Agilehub și un 2014 mai bogat în educație

Astăzi este o zi specială pentru AgileHub. Am ajuns la 200 de like-uri într-un timp relativ scurt. Dar nu numărul de like-uri este motivul pentru care cred c-ar trebui să ne mândrim. Ci numărul de contribuitori în continuă creștere. Vorbesc de contribuitori care au decis să se alăture cauzei de a oferi educație gratuită și de cea mai bună calitate IT-iștilor brașoveni. Traininguri de .NET, Java, iOS, HTML/CSS, JS, Agile, Scrum, Kanban și multe alte teme ne așteaptă la Agilehub. Tot ce ne trebuie este dorință de învățare! Cu toate astea nu ne grăbim. Mai întâi vom publica manifestul Agilehub și ulterior vom crea noi și noile programe educative. O strategie sustenabilă trebuie să aibă fundamente solide pe baza căreia vom proiecta un Brașov mai competitiv, mai atrăgător și, nu în ultimul rând, mai bun!

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1735 ori