Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Alfarî se îmbolnăvește. Comoara Focului Magic

Astăzi am ajuns acasă cu gândul în zece locuri. Bătaia de cap cea mai mare mi-o dădea faptul că voi pleca luni și nu mai reușim să mergem pe fiecare tărâm. Mai avem 4 zile în care terminăm odiseea. La întoarcere ne apucăm de ceva nou.

Primul lucru pe care l-am făcut cu Corneluș în seara aceasta a fost să găsim câte un nume pentru cele două popoare. Regele șerpilor-dragon se numește Rolfain, și Zola era conducătorul Fray lordul băștinașilor. Strategia eroilor a fost simplă. Alfarî urma să meargă la Zola și să-l convingă să lupte împotriva șerpilor-dragon. Știa că nu va fi simplu, dar avea o stratagemă bine pusă la punct. Stăpânul Carpaților aflase că șerpii-dragon nu intră niciodată sub pământ pentru că le era frică de nestematele de pe Ruben Logo. Odată ce lumina se reflecta din ele în ochii reptilelor acestea se transformau în piatră. Zola nu se lasă convins cu una cu două și-l invită pe Alfarî la masă ca să-l poată urmări îndeaproape. Băștinașii de la masă erau foarte încântați de ideea inversării polului de putere de pe Ruben Logo. Deci misiunea noastră era să-i învățăm pe băștinași să lupte cu condiția ca Comoara Iernilor Străvechi să fie a lor după terminarea luptei.

Șerpii-dragon au pornit la luptă când au aflat ce se punea la cale, însă era deja prea târziu. Toți băștinașii erau înzestrați cu nestemate și majoritatea dragonilor s-au transformat în stană de piatră. În timpul bătăliei Alfarî a fost vrăjit de Rolfain și s-a întors împotriva Stăpânului Carpaților. Noroc că Piticul Lumină a reușit să-și dea seama despre ce este vorba. Nu era cine știe ce vrajă, ci o infecție cu o larvă de șarpe-dragon. Când Stăpânul Carpaților i-a administrat un sedativ lui Alfarî, au reușit să-l opereze și să-i scoată din picior parazitul care urma să se metamorfozeze în noul rege al șerpilor-dragon. După așa o luptă grea și o operație scârboasă, eroii noștri s-au întors cu Comoara Iernilor Străvechi pe Sporcaram, planetă patronată de tatăl lui Alfarî. Aici au învățat că există mai multe comori și că echilibrul din galaxie va fi complet restabilit doar când vor reuși să recupereze și Comoara Focului Magic.

Sfârșit.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1573 ori